сряда, 7 март 2018 г.

БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ОЧИТЕ НА ЕДИН ДОЦЕНТ ОТ МГУ...

В предаването на Мая Костадинова „Денят на живо”в ТV Канал 3 (06.03), гостът – о.з полковник Петър ВОДЕНСКИ (офицер от РУ-МНО, 35 години служител на МВнР под прикритие, на малката снимка – бел.моя) заяви, че няма как изказването на Патриарх Кирил пред Румен Радев да не е предварително съгласувано на най-високо ниво.
В началото се усъмних в думите му. До днес – 07.03, когато прочетох интервюто в Pravda.ru. Цялото интервю търсете на адрес https://www.pravda.ru/world/europe/balkans/03-03-2018/1373966-sanstefano-0/

  
Ще цитирам само част от думите на един УЧЕ́Н от Московския държавен университет  - Олег Айрапетов:
„…. Затова в България искат, не искат, разбират, не разбират - но празнуват рождения ден на Александър II до наши дни (заслугата е на „българолюбеца” граф Игнатиев – бел.моя).
…..
Историята на България е история на протекторатите, или под руско или австрийско влияние, или под френската окупация след Първата световна война, или под германско влияние (наскоро имаше неонацистки марш в София – Луков марш, в чест на генерал Христо Луков, който беше идеологът на обединението на българското царство с Третия райх), или под съветско влияние, или под влияние на Америка. Това означава, че независимостта на България е в търсенето на клиенти.
Прав сте, г-н Айрапетов.
Проститутки сме, търсим си клиенти, които да обладаят държавата ни!
Защото търпим сред нас да има такива ИДИОТИ като Ваша милост!
И защото продължаваме да честваме 3 март като национален празник!
Отдавна ми е известно, че политиците са КУРВИ! Жалкото е, че и част от историците – у нас и у вас са ТАКИВА!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар